ЗАРЕЖДАНЕ НА ТОНЕРИ

 

zarejd1

zarejd2

zarejd3

zarejd4

zarejd5

zarejd6

zarejd7

zarejd8

 

Зареждане на тонер касети за принтери HP,Canon,Samsung,Xerox,Brother,Lexmark,KyoceraEpson,Konica,Scomputers предлага също така и съвместими и оригинални тонер касети. Recomputers Предлагаме качествено и отговорно пълнене ( зареждане ), презареждане, рециклиране и профилактика на тонер касети за принтери, скенери, копирни машини, факсове и мултифункционални устройства ( принтер, скенер, копир и/или факс в едно ) на преференциални за изпълнението си цени .Чипове за тонери.Бургас Желателно е да се свържете с нас преди да дойдете на място в магазина ни – няма как да държим всички над 10 000 консуматива налични, но можем да Ви ги подсигурим в рамките на 24 часа.Все пак, преди да вземете решение е добре да ни потърсите за да Ви консултираме – хората в сервизите за зареждане ( пълнене, презареждане или рециклиране ) на тонер касети са професионалисти, и могат да Ви дадат конкретна и полезна информация свързана с вашия принтер, сленер, копирна мапина или друго печатащо устройство.

Обикновено услугата за зареждане ( презареждане, пълнене или рециклиране ) отнема до 24 часа, но всичко зависи от модела и марката на вашето печатащо устройство ( принтер, скенер, копирна машина, факс ).Разполагаме с голямо количество  налични консумативи ,при което зареждането отнема до няколко часа !

Доставката на нов оригинален или съвместим тонер за лазерен или мастиленоструен принтер, копир или факс зависи от това какъв е модела на устройството.
Обикновено успяваме да доствим съответния консуматив в рамките на същия ден ( стига да не е почивен ), но е добре да се има предвид, че за по-специфичните модели срока може да е по-голям.

Възможно е да не успеем да рециклираме Вашата тонер касета – това зависи от броя на циклите които е презареждана, и от това кой и как е извършвал услугата.
Хората в сервизите ни ще прегледат и установят състоянието и преди да предприемат каквото и да е.
В някои от случаите е наложителна смяна на барабан.
Макар и рядко, понякога се налага закупуване на нов тонер.

Препоръчваме при интерес за зареждане, презареждане, рециклиране или нова тонер касета ( или друг консуматив ) за лазерно или матиленоструйно печатащо устройство да ни потърсите !