ИНСТАЛ. ПРОГРАМА

Инсталиране на програми по заявка

Инсталиране на програми и специфичен софтуер на експертно ниво и по поръчка.

Инсталирането и преинсталирането на уиндоус, бил той Windows XP, Windows Vista, или Windows 7 от компакт диск не е особено трудно за средно разбиращ потребител. Разбира се и по време на инсталацията на уиндоус има моменти , когато ако се обърка нещо привидно много дребно, може да коства цялата информация записана на хардиска. Но истинските трудности идват обикновено след приключване на същинската инсталация. Тогава се налага търсене на подходящи драйвери за физически устройства. Този момент е от особено важно значение, тъй като от тук зависи дали устройствата ще работят нормално и правилно и дали системата като цяло ще се държи стабилно.

Ако не разполагате с диск с оригинални драйвери, по-добре ще е да спрете до тук и да потърсите експерт. В противен случай рискувате да осакатите необратимо вашия нов Windows и да обезсмислите начинанието си и часовете работа пред компютъра. Настройването на самия Windows, съобразно възможностите на хардуера също е много важно. Това важи с особена сила за по-стари компютри, където е необходимо да се оптимизира работата на системата, така че да може компютъра да работи достатъчно бързо за вашите нужди. Често пъти мои клиенти ми дават някой стар лаптоп, или настолен компютър  „за да го видя дали става нещо от него, или да го хвърлят“. След чиста преинсталация с подходяща операционна система и съответни настройки от моя страна, евентуален ъпгрейд на RAM памет и др. „старите бракми“ тръгват като нови компютри, току що излезли от магазина …

Софтуера и програмите, както и версиите, които ще се инсталират на компютъра, също са много важни. В никакъв случай не трябва да се ползват стари версии на програми като Skype, Daemon Tools, Bitcomet, Flextype,  стари кодеци и други, което може да доведе до непредвидени резултати, особено при Windows 7. Важно е да се ползват нови съвместими версии на програми, тествани при съответната версия на операционната система. За нормалната работа с Windows обикновено се налага инсталирането поне на един основен пакет от около десетина програми. При нас разполагаме с такива тествани програми и задължително инсталираме най-необходимите след преинсталиране на уиндоус. Особено внимание обръщам на Microsoft Security Updates и Cumulative updates, както и инсталирането на надеждна антивирусна програма и програми за проверка за Malware, за осигуряване на надеждна защита на компютъра от вируси. Имайте предвид, че последните Service packs за всички версии на Windows са абсолютно задължителни!

Ако пък са ви необходими по-специални и специфични програми като ADOBE PHOTOSHOP, COREL DRAW, AUTOCAD, и други може да разчитате, че сте решили проблема си като се обадите на телефоните за връзка с нас.
Не забравяйте, че винаги може да получите помощ от експерт – в случаите на инсталиране на уиндоус, или преинсталиране на уиндоус безплатно получавате надежден и проверен пакет от компютърни програми за своя компютър или лаптоп, които ще са ви абсолютно необходими, както и гаранция върху тях.